Διανομές

Με ένα ισυχρό δίκτυο συνεργατών και οχημάτων κάθε κατηγορίας, σας εξασφαλίζουμε μία καλή συνεργασία με το πελατολόγιο σας, τηρώντας τους χρόνους παράδοσης και αναπτύσοντας την επιχείρηση σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Περισυλλογές

Υπηρεσίες περισυλλογής εμπορευμάτων ή επιστροφών από τοπικούς αντιπροσώπους ή από καταστήματα λιανικής προς τις κεντρικές εγκαταστάσεις σας ή σε άλλο προκαθορισμένο σημείο.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κατ' οίκον παραδόσεις

Παραδίδουμε τα προϊόντα σας στον τελικό καταναλωτή φροντίζοντας πάντοτε η διανομή να γίνεται γρήγορα, σωστά και με τα υψηλότερα ποσοστά ασφάλειας ενώ παράλληλα με τις πιο οικονομικές τιμές.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ταχυμεταφορές

Ανεξάρτητα με τον προορισμό του δέματος, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την άμεση μεταφορά και παράδοση του, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, αξιόπιστα και με ασφάλεια κατα την μεταφορά αλλά και κατα την παράδοση.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συσκευασίες

Μην ανησυχείτε αν το δέμα σας είναι εύθραυστο. Η μεταφορική εταιρία OCL Olympos Center Logistis σας παρέχει τα απαραίτητα υλικά συσκευασίας για την ασφαλή μεταφορά του δέματος σας ανεξάρτηρα με τον προορισμό.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανυψωτικά

Παρέχοντας υπηρεσίες ανύψωσης, μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για την μεταφορά βαρέων ειδών απο και προς τον όροφο σας, καθώς η διαδικασία γίνεται με ασφάλεια και χωρίς ταλαιπωρία.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αποθηκεύσεις

Οι αποθηκεύσεις των αντικειμένων γίνονται με απόλυτα οργανωμένη διαδικασία, που περιλαμβάνει πλήρη καταγραφή και λεπτομερή περιγραφή των αποθηκευομένων αγαθών σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φάκελοι - Μικροδέματα

Σας εξασφαλίζουμε την ομαλή μεταφορά του δέματος έγκαιρα, με ασφάλεια και εύκολο τρόπο αποστολής και ιδιαίτερα οικονομικές τιμές για Ελλάδα και εξωτερικό.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πόρτα-πόρτα

Με ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο συνεργατών, παραλαμβάνουμε το δέμα σας απο την πόρτα σας και το παραδίδουμε στον προορισμό που επιθυμείτε προσφέροντας γρήγορη και ασφαλή διακίνηση των αντικειμένων σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ